Painotoimiala

Pohjois-Karjalan Kirjapaino -konsernin painotoimialaan kuuluu PunaMusta Oy, joka on yksi Suomen suurimmista graafisen alan toimijoista.

PunaMustan liiketoiminta koostuu aikakaus-, sanomalehti- ja digipainamisesta, suurkuvatulostamisesta sekä erilaisten mainospainotuotteiden painamisesta. PunaMustan toimialaan kuuluvat myös Forssan Kirjapaino Oy sekä Vantaalla ja Oulussa toimiva Erweko Oy, joka on merkittävä arkkioffset- ja digipaino. PunaMusta osti maaliskuussa 2019 liiketoimintakaupalla oululaisen Satavision Oy:n print-liiketoiminnan. Kaupan myötä PunaMustan suurkuvatuotanto saa lisää uutta osaamista ja näköalapaikan Pohjois-Suomen mainospainomarkkinoille.

Konsernin painotoimialaan kuuluu myös Helsingissä sijaitseva Faktor Oy on erikoistunut aikakaus- ja järjestölehtien taittamiseen ja kuvankäsittelyyn. Lisäksi toimialaa täydentää lehti-ilmoituksia, sivunvalmistusta, bannereita ja graafista suunnittelua tekevä Pohjois-Karjalan Ilmoitusvalmistus Oy, joka sulautuu Faktor Oy:öön 1.4.2019.

PunaMustan tuotanto sijaitsee Joensuussa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Forssassa, Helsingissä ja Vantaalla. Asiakaspalvelu ja myynti palvelevat kaikilla em. paikkakunnilla.

Vahvuuksiamme ovat korkea laatu, kilpailukykyinen hinta, joustavuus sekä henkilökohtainen palvelu asiakkaan omalla äidinkielellä.

Painotoimialan toimialajohtaja
Jari Avellan